طرز تهيه سالاد سزار

دستور تهيه سالاد سزار:

یکی از بهترین و خوشمزه ترین سالادهایی که در دنیا وجود دارد سالاد سزار است پس با آشپز دهکده همراه باشید.

مواد لازم براي سالاد سزار

  • نان تست 4 عدد
  • روغن زيتون 3 قاشق غذاخوري
  • سينه مرغ 2 عدد
  • رزماري 3 شاخه
  • كاهو 1 عدد
  • سير 3 حبه
  • سركه سفيد 1 قاشق غذاخوري
  • آب ليموي تازه 1 قاشق غذاخوري
  • مايونز 5 قاشق غذاخوري
  • پنير پارمزان 1/2 پيمانه
  • نمك و فلفل به مقدار كافي
  • سس خردل 1 قاشق چايخوري (اختياري)

سالاد سزار

طرز تهيه سالاد سزار

ابتدا فيله هاي مرغ را در قابلمه اي مي گذاريم و تا چهار انگشت روي آنها آب مي ريزيم سپس يك عدد پياز متوسط را پوست مي گيريم ، مي شوييم و به صورت چهار قاچ خرد مي كنيم و در قابلمه مي ريزيم و كمي زرد چوبه نيز روي آن مي پاشيم

(اضافه كردم پياز و زردچوبه براي گرفتن بوي گوشت مرغ است)و روي حرارت متوسط اجازه مي دهيم تا فيله ها بپزند.(شما مي توانيد مرغ را با تابه هاي رژيمي گريل كنيد تا بپزد)پس از پخت فيله ها را روي تخته آشپزخانه مكعبي خرد مي كنيم.معجون سیر و لیموترش

تا پخت كامل فيله ها سس سالاد را آماده مي كنيم1 عدد از سير ها را پوست مي گيريم و مي شوييم و با رنده ريز رنده مي كنيم و داخل كاسه اي بزرگ مي ريزيم و سس مايونز،سس خردل و 2 قاشق از پنير پارميزان را به آن مي افزاييم

و ليمو را از وسط نصف مي كنيم و آب آن را به مواد داخل تابه اضافه مي كنيم و روي مواد سس نمك،فلفل سياه مي ريزيم و مواد را با قاشق يا هم زن خوب مخلوط مي كنيم تا يكدست شوند و فيله هاي خرد شده را اضافه مي كنيم . حلیم

و مجددا مواد رو زير و رو مي كنيم تا فيله ها كاملا با سس آغشته شوند ، پس از اينكه مواد كاملا به سس آغشته شدند كاسه سس را در يخچال قرار مي دهيم. نان تست ها را روي تخته آشپزخانه با چاقو به صورت مربع هاي كوچك برش مي زنيم.

روغن زيتون را داخل تابه اي مي ريزيم و حرارت شعله را كم مي كنيم تا روغن داغ شود.باقيمانده سير را پوست مي گيريم و رنده مي كنيم ودر تابه مي ريزيم و تفت مي دهيم تا رنگ سير طلايي شود و بعد تابه را از روي حرارت بر مي داريم

و نان تست هاي برش زده را در تابه با سير و روغن زيتون تفت مي دهيم تا هم طعم دار شوند و هم كمي برشته شود و تغيير رنگ بدهد.كاهو ها را مي شوييم و روي تخته به تكه هاي بزرگ خرد مي كنيم(كاملا سليقه اي است مي توانيد ريز خرد كنيد)

ظرف مورد نظر تان را انتخاب مي كنيد و ابتدا كمي از كاهو هاي خرد شده را كف ظرف مي ريزيم و كاسه سس را از يخچال بيرون مي آوريم و باقي كاهو هاي خرد شده را داخل سس مي ريزيم و با قاشق مخلوط مي كنيم

و سس را روي كاهو هاي داخل ظرف سرو مي ريزيم و نان تست هاي تفت داده را نيز روي سس مي ريزيم و باقي پنير پارميزان را روي نان تست ها مي ريزيم و پودر گردو را روي تمام سطح سالاد مي پاشيم و از اين تركيب رنگي و طعم بي نظير لذت ببريد

نكاتي در مورد سالاد سزار :

  1. براي تهيه سس سالاد سزار از سس هزار جزيره هم ميتوانيد استفاده كنيد چون طعم خوبي دارد.
  2. شما ميتوانيد سير تازه از جاي پودر سير و نان تست را جاي نان سوخاري استفاده كنيد.
  3.  خيار و هويج تركيب رنگي سالاد سزار را تغيير ميدهد و نبايد از آنها استفاده كرد.
  4. روي نان هاي تست خردشده سس نزنيد زيرا باعث نرم شدن  تكه هاي نان شده و تردي نان ازبين ميرود.
  5. كاهو پيچ يا كاهوي رسمي مناسب ترين كاهو براي سالاد سزار است و بايد انها را درشت تر خرد كنيد.
  6. سالاد را با دست و به آرامي مخلوط كنيد. و در آخر پنير پارمسان رنده شده را رويش بريزيد.
  7. با توجه به ذائقه خودتان ميتوانيدافزودني هاي مناسب را به آن اضافه كنيد.

منبع: cooky

بیان دیدگاه

طراحی یک سایت مانند این با استفاده از WordPress.com
شروع کنید