دستور پخت مربای خوش عطر گل محمدی تازه

طرز تهیه مربا گل :

مربای گل سرخ یکی از معطرترین و خوشمزه ترین انواع مرباهاست که در دنیا نظیر آن پیدا نمی شود.مربای گل سرخ یا مربای گل محمدی با استفاده از برگ گل تازه یا خشک گل محمدی تهیه میشود.

مربای گل

مواد لازم برای مربای گل

  • گل (محمدی، رز) : 100 گرم
  • شکر :200 گرم
  • آب لیمو :1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه مربا گل محمدی :

نیم کیلو گل محمدی رو پر پر کنید وبا آب سرد بشورید و داخل صافی بریزید و بعد روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک بشه.
.
یک کیلو شکر و۲/۵ لیوان آب رو مخلوط کنید وبه مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید گهگاهی هم بزنید تا شکر در آب حل شود وبعد روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشه وبه حالت نیمه اقوام بیاد.
.
جوهر لیمو رو اضافه کنید وبلافاصله گلها رو بریزید و حرارت را کم کنید، گلها رو با یه کفگیر فشار دهید تا در شربت فرو رود و ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشد.
کمی پودر هل اضافه کنید که دلبخواهیه و میتونید نزنید.
بذارید شربت قوام بیاد و گاهی دیواره های قابلمه را با یه فرچه مرطوب کنید.
در ظرفی بزرگ که قابلمه مربا توش جا بشه رو با آب ویخ پر کنید، مربا رو از روی حرارت بر داشته و بلافاصله ته قابلمه را داخل ظرف آب ویخ بذارید تا سریع خنک بشه و در صورت ذوب شدن یخ وگرم شدن آب دوباره آب یخ بریزید تا مربا سریعتر خنک بشه و بعد مربا رو داخل شیشه درب دار ریخته ودر یخچال نگهداری کنید

منبع : آشپزخانه نمناک

بیان دیدگاه

طراحی یک سایت مانند این با استفاده از WordPress.com
شروع کنید