طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار یکی از سالادهای معروف و بسیار خوشمزه ایتالیایی است که مثل دیگر غذاهای ایتالیایی ( پاستا و پیتزا ) تقریبا در کل جهان شناخته شده است. این سالاد با مواد مختلفی تهیه می شود ، که شما هم می توانید به سلیقه خود برخی مواد را حذف و با مواد دیگری جایگزین کنید.

فیلم آموزش طرز تهیه سالاد سزار:

طرز تهیه سالاد سزار

مواد لازم

سینه بدون پوست: ۱ عدد (اگر از فیله مراغ استفاده می‌کنید تعداد نفرات را در نظر بگیرید)

کاهو: ۱ بوته

سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

نان تست به مقدار دلخواه

سیر: ۲ حبه رنده شده

شاخه رزماری: ۱ عدد

سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: به مقدار دلخواه

پنیر پارمزان: ۳ قاشق غذاخوری رنده شده

آب لیمو‌ترش، نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

سینه‌مرغ، آب‌ليموترش، یک حبه سير، یک شاخه رزماري، مقداری نمک، فلفل، مقداری سس خردل ، یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و ۲ قاشق سوپ‌خوري از روغن زيتون در ظرفي بريزيد و مخلوط کنيد تا مرغ کاملاً مزه‌دار شود سپس سينه‌هاي مرغ‌ را گريل کنيد.

در این فاصله نان تست را به صورت مکعبی برش بزنید. قبل از برش زدن دور نان تست را ببرید و قسمت نرم و سفید نان را برش بزنید. روغن زیتون را در یک تابه کمی داغ کنید و مقداری سیر رنده شده را در آن تفت دهید. تکه‌های نان تست را در روغن زیتون و سیر تفت دهید و برشته کنید، حالا نان‌های تست شما به نان کروتان تبدیل شده‌اند.

در یک ظرف بزرگ کاهوها را تکه تکه کنید(بهتر است کاهو را با دست تکه کنید) مرغ گریل و نان تست برشته شده را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. برای درست کردن سس سالاد آب لیمو‌ترش، نمک، فلفل، سرکه بالزامیک، سس مایونز، سس خردل، سیر رنده شده، پنیر پارمزان و چند قطره روغن زیتون را با هم ترکیب کنید و روی مواد سالاد بریزید و خوب هم بزنید. برای تزیین روی سالاد می‌توانید از حلقه‌های برش داده زیتون سبز و سیاه بدون هسته  و مقداری پودر پنیر پارمزان استفاده کنید.

بیان دیدگاه

طراحی یک سایت مانند این با استفاده از WordPress.com
شروع کنید